Mätt som en plätt

Har testat ett nytt recept idag, Laxpasta. Bandspagetti med en sås bestående av creme fraich, senap, pressad citron, honung, vitpeppar och gravad lax. Själv tyckte jag att det, bortsett från senapssmaken, var jättegott. Systrarna var uppenbarligen inte av samma åsikt, mest beroende på att det var just fisk (Åh, är det FISK?). Receptet står att finna på Arlaköket.

Ikväll blir det bakelse, för att hunden fyller år. Syrran gav honom ett jättestort ben som han faktiskt inte verkar så förtjust i. Det är nog för stort.


2 kommentarer:

  1. Eyyy. Jag gillar faktiskt nästan all fisk. Men just lax i sås är ju ingen höjdare... + såsen smaade dagissås. Det är ju du som brukar gnälla när vi har fisk hemma (dvs. fiskpinnar) ^^

    SvaraRadera
  2. Men hallå, fiskpinnar? Det räknas knappt som fisk. Fiskbullar är mycket godare.

    SvaraRadera